WOBBELTURNEN

A toddler boy plays on a balance board.

DE WOBBEL

OHMI YOGA gebruikt voor de lessen wobbelturnen enkel de originele Wobbels.
Deze balance boards zijn gemaakt van duurzaam FSC beukenhout, zijn veilig en supersterk. 
Ontdek hieronder ons aanbod en kom meer te weten over wobbelturnen en onze lessen. 

AANBOD

WOBBELTURNEN KINDEREN

Bewegen op de wobbel vraagt een continue aanpassing van het evenwicht. De kinderen werken aan hun grove motoriek, kracht, coördinatie en concentratie. Door de ritmische bewegingen, meestal op muziek, ontstaat er meer rust in hun hoofd en lichaam.
Voor kinderen vanaf 2 jaar biedt deze les een afwisseling tussen actieve en passieve momenten in verschillende thema’s. Ook komen relaxatie en allerlei spelletjes aan bod.
Kinderen onder de 4 jaar worden begeleid door een volwassene in een les OUDER – KIND YOGA met gebruik van de kleine wobbels voor de kinderen. 
De 5-delige reeks WOBBELTURNEN wordt op een zondagvoormiddag gegeven van 10u tot  10u50.

WOBBELTURNEN DUO

In deze lessenreeks kan je als volwassene actief mee bewegen en wobbelen op de XL Wobbel, terwijl je kind op de standaard Wobbel mee beweegt. Een verbindend, sportief en rust momentje voor jezelf en je kind, samen op Wobbelavontuur. Ook papa’s, grootouders, tantes…kunnen een les of sessie komen volgen. De kinderen zijn minstens 4 jaar en maximum 9 jaar.
De 5-delige reeks WOBBELTURNEN wordt op een zondagvoormiddag gegeven van 10u tot  10u50.

Voor meer info of inschrijvingen: contacteer OHMI YOGA via onderstaand formulier.

Kan je niet aanwezig zijn? Geef minstens 24u op voorhand een seintje via mail of telefoon. Afwezigheden worden niet terugbetaald en gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald. Er is wel de mogelijkheid om jouw plaats door te geven aan iemand anders op de dag van je afwezigheid. Wobbelturnen is een 5-delige lessenreeks. Losse lessen kunnen gereserveerd worden op basis van beschikbaarheid. Bij volzette lessen kom je op een reservelijst te staan tot er een plaats vrij komt. Voor een bedrag van 5 euro kan je je kind laten verzekeren voor een volledig sportjaar. Een gedeelte van het bedrag van je lessen kan je terug krijgen via je mutualiteit. Mijn opleiding WOBBELEN KIDS/TIENERS en WOBBELEN – DUO was bij FRAUKE MOLEN te LONDERZEEL. 

Placeholder image.

CONTACT

OHMI YOGA - Larumseweg 96 - 2440 Geel
0474/49 25 52
christel@ohmiyoga.be

Heb je een vraag, wens je meer info of wil je gewoon even hallo zeggen? Bel, schrijf of stuur ons hieronder gerust een berichtje...

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Dank je wel! We beantwoorden jouw berichtje zo snel mogelijk!
Oepsie! Er liep iets mis!